Pups

Hertog Tyro van Olympiastaete

Hieronder een kleine impressie van enkele puppy’s uit verschillende nestjes!

puppies
pups
Djax
Djax
Rana

Open brief van een (goede) fokker aan alle (en toekomstige) puppykopers;

Je moet mij hebben bezocht voordat je je hond naar huis bracht.

Je hebt mij veel vragen gesteld, waar ik naar alle eerlijkheid antwoord op hebben gegeven. Ik heb u ook veel vragen gesteld en geprobeerd u zo goed mogelijk te leren kennen. Ik heb uitgelegd hoe de hond moet worden verzorgd, gevoed en gehouden. Ik heb je ook verteld dat contact met onze puppy’s altijd belangrijk zal zijn en dat ik mij verantwoordelijk voel voor al mijn hondjes.

Waarom? waarom? Omdat ik van mijn puppy’s hou!

Ze hebben hun eerste adem in mijn handen uitgeblazen, ik heb gevreesd voor een teder leven, weinig slaap gehad en ervoor gezorgd dat mijn puppy’s de beste start hebben op weg naar een grote en gezonde hond. De moeder van je hond is mijn geliefde familielid, en ik heb met alle zorgvuldigheid een combi gemaakt.

Dit is omdat ik van mijn honden hou.

IK zeg niet veel als je zegt dat je hond plotseling niet meer van zijn eten houdt en elke maaltijd kan verdragen zonder te klagen. Ik klaag ook niet als u mijn raad vraagt, maar probeer mij ook op de hoogte te houden als u geen raad nodig heeft.

Omdat ik nog steeds van ze hou.

Ik kijk uit naar elke foto, elke boodschap en elke oproep, zelfs na jaren.

Omdat ik nog steeds van mijn honden hou.

Ik ben geen fokker geworden omdat ik mij verveelde, ik nemen dit allemaal op mij omdat ik van dit ras hou en omdat ik je een droom gun, een droom van een hond.

Mooie vriendschappen komen op dit pad, ik wil die nooit missen. Veel puppykopers vertellen mij na vele jaren hoe geweldig gelukkig ze zijn met hun hondje. Dan is mijn hart open.

Helaas zijn er ook de anderen die gewoon verdwijnen uit mijn leven alsof ze vergeten waren dat ik fokker was van de pup waar ze ooit hun hart aan verkochten!

( auteur onbekend)

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. De contact gegevens vind u op de contact pagina.  of Telefoon: 06-40301501.